Dette kan du vinne!

Hver eneste elev som er med på Aksjon aluminium er vinnere! Alle sammen gjør en kjempeviktig innsats for miljøet og jorda vår.

1. premie

Hovedpremien til klassen som har gjenvunnet flest aluminiumsbokser per elev er en klassetur til Hydros aluminiumsfabrikk på Holmestrand. I tillegg vinner klassen en naturfagstime med Forskerfabrikken i forkant av klasseturen!

Klassene som kommer på 2. – 10. plass vinner lærerike forskerpakker fra Forskerfabrikkens nettbutikk.

Ingen tapere, bare gjenvinnere!

Alle som har deltatt på Aksjon aluminium er vinnere! Vi håper konkurransen vår kan være med å bidra til å øke engasjementet for miljøet. Vi må se på aluminiumsboksene vi bruker som en viktig ressurs, ikke bare søppel. Det er viktig å lage gode miljøvaner allerede når man er barn! Slik vekker vi et engasjement som varer livet ut. Kanskje finnes det mange voksne også som ikke vet at aluminium kan resirkuleres i det uendelige? I så fall håper vi barna kan lære opp de voksne også.

Så selv om det er ekstra stas å stikke av med 1. premien er det viktig at du som lærer også formidler at det å vinne ikke er alt! Til syvende og sist er nemlig alle deltakerne gjenvinnere! Her finner du et diplom du kan laste ned og skrive ut til klassen eller alle elevene dine for vel gjennomført innsats.

Se vårt spennende undervisningsmateriell!

Her finner du som lærer masse inspirasjon og forskjellige undervisningsopplegg tilpasset læreplanen for de ulike trinnene. Slik kan du jobbe med Aksjon aluminium i forskjellige fag!

Les mer